create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

11.7.10

first day in semester one,year 2 degree...

well,im back!!!yeah...(happy+hambar+semangat yang kekal sma'agak nye')
best dowh ble start sesi belajar nie...ley ukur2 meja,ley lepak2 kt tangga sap kok(bagi spe yang hisap la kn),ley snap2 like komando escape naek bilik tido,ley kol2 n msg2 mbe yang rajin masuk kelas sign tok kite...sonok gler...hehehe...

tapi...

sem nie dah masuk semester 3 degree...cm baru semalam aku click kt UPU n choosing upnm pilihan 1 n 2...kejap je mase berlalu..alih2,dah setengah jalan dah aku belajar untuk dapat segulung ijazah k show off kt parent aku kt kampung...time flies like a tornado!
skjp je,everything on in the same place anymore..



1st day;

laa...member penting kn..ble mane member xnk masuk kelas,kite pon rse serba slh nak msuk kn...korang penah rse x??msti penah punyer even xslalu..tp bagi aku,aku selalu rse..hahaha..syg member..nk wat cne..nasik dah jd bubur...hihihi..
aku kne rush pg add subject alk 1031;latihan ketenteraan 3 yang belom lai terdaftar..malang nye,arini still msh bkak untuk bdk2 y lg bermasalah darpd kes aku nie bg membolehkan dorang mendaftar...12/7/10..nasib korang la kn..

aku pulak yang malang..kne dtg lg esok..add subject..huh!!!
xpela..aku suke peluh2 nie..lgi2 tym pki no.3..heaven best kaw-sai punyer!!

eh2..cukup..nanti aku letak schedule kt next entry yeah..c ya:P

No comments: