create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

24.9.10

jiwa yang kosong


salam all..sekian lama tidak mencemar ayat di dalam blog ku ini,kian berhabuk jadi nya..tak masssaiii..hek..laa..before tu aku nak ucap kt selamat hari raya,maaf zahir batin to all muslim and sape2 je la yang sambut hari raya aidilfitri tahun nie..sonok kn raya..tp yang xseronok nye,aku nie makin membesar....so...xda la org care sangat nak bagi duet raya kt aku..agak terkilan la di situ kn..hihihi.:P

today is 25 sept 2010..mgu semalam aku memang kaw-kaw du nye la kena bwt midterm nye test..(ko bayang kan ko tengah on mode raya kn..balek2 je kampus terus jawab exam..sepatah haram buku nie ko xbawak balek tym cuti..2minggu pulak tuu..ape ko akan buat??mesti terkedu cicak kapur weyh..serius.aku bongok.)..tenang lagi la kan..xcukup dengan test,presentation pon aku kena buat..tp,when the time come to present,electrik pulak xder..hepi nye hati,xkeruan aku cakap kaw..ingat kn dah lepas azab presentation nie..last-last kena gak present another subject yesterday(fri,24sept)..memang al palat la..aku la student paling banyak kena komen..aku la passive,bace text lembap,ape sume..sedih...gara-gara xprepare..

tapi....

aku xkesah..eh2..bukan xkesah,aku xrsa papa pon coz jiwa aku dah kosong dah..jiwa aku aku letak kat gf aku.dia ada final,aku pulak ada test..tak sangka,1 conversation yang aku paling xsuka,terjadi jugak...aku menaruh berjuta harapan kat dia same as i think bout the reason why we cant reach it..suddenly,it like speed of light,sssssaappp..dia cakap camtu..

ntah la..bia la aku paham sendiri..korang-korang xkan paham nye la kalau aku cite pon..cukup sekadar rasa santai tu ada semasa aku menaip nie..jiwa aku still kosong and i just want a reason why..i know i am demanding a lot but there is not mean to change u being bad..i am sorry bout something..tp ya nang kmk..ktk tauk bha.

eeewwww..apa2 jak la aku merapu malam tok.xtually,kmk masih sayang ktk even la i have to search for that reason..remember my promise,i think u will found it soon..i will be here jak..going no where until i get my degree..

again,take care..it to soon to say gud bye,tp xpa la..only for my reminder eventhough im keeping it on my head..imysm and also ilyvm!!..always pray to ur god..

No comments: