create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

6.10.10

my roomate~~~6-5

nie a roomate aku.(dari kiri;probably me,fitri,shaigon and along)

nie pulak gambar sepastik..innership..hahaha



selepas semua perubahan,decoration,upgrading yang di buat kt blok kediaman aku selama setahun tolak tambah nie,aku akhir nye tinggal sebilik bersama budak2 satu course,satu pengambilan denganku.sungguh perit perubahan yang aku lalui since mula-mula berpindah lalu berpecah daripada rumpun sepengambilan ku di kediaman yang lagi selesa..
kalau dulu,kne dudok sebilik dengan senior,hanya single room je yang memisahkan kami,
kini kami tidur sebilik bersama pengambilan masing-masing dan hanya katil yang menjarakkan kami.segal perbuatan,malas,rajin,talkactive,chatting,blogging,kapel,motor,phone,game,movies,calling,vdeocall etc-etc antara kami berempat semua kami ketahui.even buat jahat pon sme-sme.
haha..(buat baek pon bersama okay)..hehe

aku teringat lagi janji kami berempat bagi memotivasikan diri masing-masing.,kalau xsilap aku,kteorg janji sesiapa di dalam bilik ini mendapat markah terendah or pointer tercorot antara kami akan mengeluarkan sejumlah wang tok belanja ape-ape jee yang patot..haha..even dalam test pon kteorg akan saling berpandangan bagi mengetahui markah masing-masing..eww!!

ok then,setakat nie pointer aku sem lepas masih membuatkan aku tempat tercorot(perh..cam hina gler pulak aku..) hek..dak umah aku semua pandai-pandai.even la dorang nie bermaen lagi hebat dari aku..haha..

so,from that i can see where do i stand.if i dont learn something,they will try to get me and wake me up vice versa.and if i dont learning,i can predict what i got meanwhile la ada wrong practise in progress..haha..

p/s:oit,guys..aku nak korang tahu,korang la the best roomate yang aku ada.even la aku xd motor cam korang...at least aku ad satio.hahaha..hope aku mampu ber'konvo' bersama korang-korang later!!yea!!

No comments: