create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

30.11.10

im done...yeeeaaahhh!!


hepi weyh!!!!
mamak!!!!roti kosong tok suma!!!aku blanja!!!
amek2..bagi kat budak-budak tuu..tambah-tambah..

hari ni,30 nov 2010,im done with my semester 3 degree aku..haha.event la last paper that is international law that really freak me out (macam lawyer bai,..padahal mat terap jee...lols)..

still aku nak hepi gak..hepi-hepi...hahaha...ok.lebih.

start arini aku nak pack otak aku elok-elok,simpan dalam peti sejuk,klo peti sejuk tu ada tahap sejuk dia,aku letak kt tahap yang paling sejuk..-37'c..pastu aku bawak badan aku pergi guling-guling kat padang,lari-lari xkire masa,hepi-hepi macam orang gilew,tido klo ada kelas ketenteraan yang cite pasal formation perang,senjata ke ape ke kan...cristal clear kot plan aku nie..haha..puji-puji..

arini jugak aku nak start kumpul lagu,kumpul movie,saving tok military semester aku nie..movie dah melambak xtengok nie.

sat-sat,before sume tuu,aku nak claim masa tido aku..weyh!!!mata aku bengkak sebab layan ko sampai pagi..segan aku kat member-member weyh..mrs.koyong pon kate mata aku mengalahkan panda weyh..ksian a kat aku kan..oleh yang demikian,aku nak claim lebih!!aku xkesah weyh,ko nak cakap ape..semester depan aku layan ko balek.oraite!!


eh,eh..papehal pon,aku dah usaha sehabis boleh even last paper tuu tak membantu aku membuat sehabis baek..sori mr.IL..ko memang 'baek'..aku doa kepada-Mu Illahi,agar Engkau berkati segala usaha hamba-Mu yang hina ini..pas sume tuu,aku takawal kepada-Mu ya Rahman.

k chow..!..:)

p/s: lambat cket update,migrain tadi.
korang kat U luar tu,enjoy your holiday.cant be with u'all.ada misi kat dalam kem.
sesi beramah-mesra ngn skuad-skuad aku la pulak en..hehe

27.11.10

wow...international job!



wei!seeennnnaaaaaannngggg diiiirrii!!barrrrriiiiisssssssss sssseeeddiiiaaP!!

bergemar pekikan salah sorang member tym aku ngah focus menelaah.

xsemena-mena aku menoleh ke kanan ke kiri tok make sure spe ka gerangan empunya suara yang agak mental itu..

ooo..

upernye abang askar tengah mental mengulang kaji subjek yang aku xpasti la askar dulu-dulu tahu atau pun tidak..
jelas tiada di dalam silibus atok aku yang pernah berperang ngn komunis satu ketika dahulu.

jelas juga bukan silibus nenek aku yang duduk di kampung menoreh getah dan menanam pokok lada untuk meneruskan baki hidup mereka dan menggunakan masa dengan sebaek mungkin agar tidak boring duduk saja.

ok.habis..

this 2 another subject really freak me out!it is WAR AND CONFLICT and INTERNATIONAL LAW

wow!international job nie bro.

kalau ko xtahu maps dunia,abes la..menanges xberlagu la ko.

bukan itu je,klo ko jenis yang dok kt bilik,bce komik kreko ke novel ke en,jenis yang xkisah isu-isu luar negara nie lagi la ko jatuh.

airborne teros tanpa payung.xpasal-pasal free fall pointer ko dengan sendirinya..

eh?cmne tuu..ko pikir la sendiri..lalala

cristal clear, 24 hours is not enough for doing a revision for such of this 2 kind of subject!

kalau otak aku nie ad lemak,aku rase dah 97% lemak kt otak aku terbakar.tensi!sebab banyak sangat nak kene baca..fuhh..naseb baek xde.ok.hambar.

oleh itu konklusi nye,aku xsyak pon nak study benda alah cam nie dari dulu lagi.

but

it s'ok as long as aku boleh guna apa yang aku baca nie,memang askar dulu-dulu respect a kat aku coz aku kenal dorang dalam subject WAR AND CONFLICT.serius xtipu!


INTERNATIONAL LAW nie xberani nak sembang pom ape.

tapi yang aku pasti,korang xkan rasa yang international law nie ada kt sekeliling korang tapi apabila isu-isu AMBALAT,pulau batu putih,isu perairan negara,sempadan yanng tercetus antara negara-negara jiran,tym tuu baru korang sedar bak tercekik puting durian.eh.again hambar.

xpasal-pasal aku jadi international lawyer and another job about international viewer also.uwaaa!

okok.

aku nak sambung stdy memandangkan esok D-day and second last paper akuh!

wish me all the best to finish this final.bape kali nak wish dah..

da~~

p/s: pembuka idea yang aku buat before start bukak nota international law.hehe..jangan ikot aksi ini coz aku dah membazir 40 minit daripada apa yang ku janjikan time bangun tido.eh.xpaham.lalalala

23.11.10

me!!



laaa..aku lupe nak letak picture aku banyak-banyak kat blog aku..hahaha..

perlu ke???
hihihi..gedik sungguh..ok.i know..

now i present u,.....

mohd mustakin bin jamal


nie time skolah rendah.xingat la darjah bape..minat giler nie menari pom-pom sorak2..comel kan2?.
nie pulak picture latest time raya tahun nie..penat bai.senyum buatan a.k.a faked smile..hehe..saje je tuu..

nie serius xtipu..muka penat kot.maen badminton di kala magrib..haha(time nie jep dewan kt kpg aku free before abes cuti)..
nie picture tahun nie gak...quite simple with that gay t-shirt.it is???lols

nampak sengal kan.pic via satio kot.agak kurang macho di situ..(ngah tunggu membe tuka baju.paham2 je la)
ops-ops..ehek..
nie picture time first-first masuk upnm..penat dol..ngah dengar ceramah ley tertido..aku xtaw la spe snap..ble tgk balek,cam lawak..

first of all,aku nak ucap terima kasih yang xterhingga kat parent.

klo xsebab dorang,masakkan aku boleh berada disini..

mak,abah...thankz..u'all the best i ever have kt dunia nie sampai bila-bila..sayang kitakorg!!

only that for now.ka chow!





21.11.10

bila kita...



Bila kita tengok dengan sepasang mata,kita tertarik dan ingin sekali merasa....
bila kita sentuh dengan kedua-dua tangan,kita terus membawanya ke mulut untuk dirasai oleh lidah terus ke tekak...
dan terus merasa sehingga tahu apa yang menarik yang ada dalam mug aku tuu...sambil menutup mata tanda 'high'....

bila kita rasa puas,habis 'high' period,kita terus buat tak tahu padahal barang yang kita tertarik tu entah sape la yang punyer..sedih je aku,balik-balik air dalam mug aku abes..hishx3..:P

p/s:
nie la perasaan kita dari childhood lagi..rasa ingin mencuba tu sentiasa ada..so,pape pon korang buat dalam kehidupan seharian,korang refer balek,mesti same cam adek aku nie buat..tengok,rasa,puas,lega....

nie adek aku yang last,ariff irfan..comel en2..hehe..aku rindu gilew kt dia nie coz dia comel sesangat-sangat...

hope balek nanti dia still comel cam nie..rinduuu!

formspring.me

wanna ask something??? http://formspring.me/muszelious

parent aku




nie pa n ma aku...lame dah aku nak letak picture nie dalam blog,tapi selalu je lupe..after all,dapat gak letak..alhamdulillah..

p/s:again i am using picasa3!!!cool babe!!hahaa
Posted by Picasa

9.11.10

bulan exam semester 3


wah...dah final dah pon..dan dah start dah pon last monday.kepak dowh bila datang bulan final...semua benda yang berlaku dalam bulan exam kalau boleh postpone,sume nak aku postpone kan...serabut,penat otak,kepala gondol dibuatnya...nie dah masuk final sem 3..bila mana dikatakan 3 tu mesti la lagi banyak liku-liki halangannya dan semestinye la lagi susah kan..hehehe..


aku tension gak la coz dapat cuti tengah-tengah musim bulan exam nie...seminggu lak tuu..kalau jiwa xserabut,aku sure dah balek kampung..sambut haya dengan irfan,dengan aidil ngn family aku...penat tol diam kt k.l nie..xd kawan yang sama kepala ngn aku..mm..sabar la mus.

btw,aku nyer paper on 8,11,12,26,29,30 november...lawa je kan tarikh-tarikh dia...2minggu babe gaps..cube la gaps tu kt last paper..ley gak balek..huhuhu..penat la weyh!!...

p/s:klo ad paper tu diharap elakkan diri dari laptop..memang serius xleh 100% focus kalau blaja.
and aku xpasti la kalau ni kena kt aku sorang jee...
papehal pon,good luck guys!!!

3.11.10

ferrari bersepah kt pavilion last sunday

ni antara model yang amat cun tym tuu..eh,eh...yang paling cun yang aku nampak tym tuu..bru btol..kang ada yang tersinggung kang..hehehe







p/s:picasa 3 great!!im using it as first try for blog photo via picasa 3..
take 5,after reading my asymmetric warfare..
syg,i agree with u..cnt stdy if lappy is infront of u..c.what i am doin now..hek:P