create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

9.11.10

bulan exam semester 3


wah...dah final dah pon..dan dah start dah pon last monday.kepak dowh bila datang bulan final...semua benda yang berlaku dalam bulan exam kalau boleh postpone,sume nak aku postpone kan...serabut,penat otak,kepala gondol dibuatnya...nie dah masuk final sem 3..bila mana dikatakan 3 tu mesti la lagi banyak liku-liki halangannya dan semestinye la lagi susah kan..hehehe..


aku tension gak la coz dapat cuti tengah-tengah musim bulan exam nie...seminggu lak tuu..kalau jiwa xserabut,aku sure dah balek kampung..sambut haya dengan irfan,dengan aidil ngn family aku...penat tol diam kt k.l nie..xd kawan yang sama kepala ngn aku..mm..sabar la mus.

btw,aku nyer paper on 8,11,12,26,29,30 november...lawa je kan tarikh-tarikh dia...2minggu babe gaps..cube la gaps tu kt last paper..ley gak balek..huhuhu..penat la weyh!!...

p/s:klo ad paper tu diharap elakkan diri dari laptop..memang serius xleh 100% focus kalau blaja.
and aku xpasti la kalau ni kena kt aku sorang jee...
papehal pon,good luck guys!!!

No comments: