create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

30.11.10

im done...yeeeaaahhh!!


hepi weyh!!!!
mamak!!!!roti kosong tok suma!!!aku blanja!!!
amek2..bagi kat budak-budak tuu..tambah-tambah..

hari ni,30 nov 2010,im done with my semester 3 degree aku..haha.event la last paper that is international law that really freak me out (macam lawyer bai,..padahal mat terap jee...lols)..

still aku nak hepi gak..hepi-hepi...hahaha...ok.lebih.

start arini aku nak pack otak aku elok-elok,simpan dalam peti sejuk,klo peti sejuk tu ada tahap sejuk dia,aku letak kt tahap yang paling sejuk..-37'c..pastu aku bawak badan aku pergi guling-guling kat padang,lari-lari xkire masa,hepi-hepi macam orang gilew,tido klo ada kelas ketenteraan yang cite pasal formation perang,senjata ke ape ke kan...cristal clear kot plan aku nie..haha..puji-puji..

arini jugak aku nak start kumpul lagu,kumpul movie,saving tok military semester aku nie..movie dah melambak xtengok nie.

sat-sat,before sume tuu,aku nak claim masa tido aku..weyh!!!mata aku bengkak sebab layan ko sampai pagi..segan aku kat member-member weyh..mrs.koyong pon kate mata aku mengalahkan panda weyh..ksian a kat aku kan..oleh yang demikian,aku nak claim lebih!!aku xkesah weyh,ko nak cakap ape..semester depan aku layan ko balek.oraite!!


eh,eh..papehal pon,aku dah usaha sehabis boleh even last paper tuu tak membantu aku membuat sehabis baek..sori mr.IL..ko memang 'baek'..aku doa kepada-Mu Illahi,agar Engkau berkati segala usaha hamba-Mu yang hina ini..pas sume tuu,aku takawal kepada-Mu ya Rahman.

k chow..!..:)

p/s: lambat cket update,migrain tadi.
korang kat U luar tu,enjoy your holiday.cant be with u'all.ada misi kat dalam kem.
sesi beramah-mesra ngn skuad-skuad aku la pulak en..hehe

No comments: