create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

27.11.10

wow...international job!



wei!seeennnnaaaaaannngggg diiiirrii!!barrrrriiiiisssssssss sssseeeddiiiaaP!!

bergemar pekikan salah sorang member tym aku ngah focus menelaah.

xsemena-mena aku menoleh ke kanan ke kiri tok make sure spe ka gerangan empunya suara yang agak mental itu..

ooo..

upernye abang askar tengah mental mengulang kaji subjek yang aku xpasti la askar dulu-dulu tahu atau pun tidak..
jelas tiada di dalam silibus atok aku yang pernah berperang ngn komunis satu ketika dahulu.

jelas juga bukan silibus nenek aku yang duduk di kampung menoreh getah dan menanam pokok lada untuk meneruskan baki hidup mereka dan menggunakan masa dengan sebaek mungkin agar tidak boring duduk saja.

ok.habis..

this 2 another subject really freak me out!it is WAR AND CONFLICT and INTERNATIONAL LAW

wow!international job nie bro.

kalau ko xtahu maps dunia,abes la..menanges xberlagu la ko.

bukan itu je,klo ko jenis yang dok kt bilik,bce komik kreko ke novel ke en,jenis yang xkisah isu-isu luar negara nie lagi la ko jatuh.

airborne teros tanpa payung.xpasal-pasal free fall pointer ko dengan sendirinya..

eh?cmne tuu..ko pikir la sendiri..lalala

cristal clear, 24 hours is not enough for doing a revision for such of this 2 kind of subject!

kalau otak aku nie ad lemak,aku rase dah 97% lemak kt otak aku terbakar.tensi!sebab banyak sangat nak kene baca..fuhh..naseb baek xde.ok.hambar.

oleh itu konklusi nye,aku xsyak pon nak study benda alah cam nie dari dulu lagi.

but

it s'ok as long as aku boleh guna apa yang aku baca nie,memang askar dulu-dulu respect a kat aku coz aku kenal dorang dalam subject WAR AND CONFLICT.serius xtipu!


INTERNATIONAL LAW nie xberani nak sembang pom ape.

tapi yang aku pasti,korang xkan rasa yang international law nie ada kt sekeliling korang tapi apabila isu-isu AMBALAT,pulau batu putih,isu perairan negara,sempadan yanng tercetus antara negara-negara jiran,tym tuu baru korang sedar bak tercekik puting durian.eh.again hambar.

xpasal-pasal aku jadi international lawyer and another job about international viewer also.uwaaa!

okok.

aku nak sambung stdy memandangkan esok D-day and second last paper akuh!

wish me all the best to finish this final.bape kali nak wish dah..

da~~

p/s: pembuka idea yang aku buat before start bukak nota international law.hehe..jangan ikot aksi ini coz aku dah membazir 40 minit daripada apa yang ku janjikan time bangun tido.eh.xpaham.lalalala

No comments: