create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

30.12.10

cuti new year!!!!

coming,coming and keep coming~~

waktu@masa adalah sumthing yang xley nak simpan-simpan,

andai kate dah berlalu tu ianya akan troz berlalu tanpa menghirau kan kita yang sedang bergembira ke sedih ke saket ke takot ke dan ke ke yang lain lagi..

and now,2010 akan berlalu dalam masa kurang dr 24jam je lagi..korang nak set azam tahun baru skrunk dah bule try2 rumus semua azam-azam korang.

baek ke burok tu terpulang la kat korang..

janji korang taw akibat nye di masa akan datang..sebaek-baeknye korang azam tu biar sumthing yang boleh korang capai.kalau xtercapai pon,hampir tercapai pon kire bagus dah tuu..

at least korang mencube ngn ape korang dah azam kan kan...

so,

azam aku tok tahun depan,2011 is :
1/.gf aku dah sambung stdy abroad,aku berazam nak kumpul duet nak pg melawat dia kat sne.
2/.aku akan try kurang kan ber'fb dan berinternet supaya aku ley habis kan ngn membaca buku..ape2 je jenis buku...
3/.aku nak abes kan lesen aku before dia balek dari oversea:)
4/.aku akan cube pergi ke masjid for solat berjemaah,baca hadis
5/.berkawan ngn sume orang and share my love story to them..biar dorang jemu dgr..hahha


tu je la for senarai2 azam aku tok tahun depan..
hopefully,ada la menjadik..insya allah..


harap korang jugak ada azam masing-masing:D


1 comment:

ToK BiLaL RaNcAk said...

haha..tmbh lg 1...dok sblh aku stiap exam...muahaha...