create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

16.12.10

malam ini..

terus menerus badan ku merasai kesengalan yang agak luar biasa dari hari ke hari ketika training..memang begini pon setiap kali semester military took place..
penat,kong,capek semua la complete set depa bagi...agak-agak xpecah lagi muscle kaki tu jangan panggil la military sem a.k.a LKU nie..ok.takbur..

dikala aku tengah duduk-duduk melayari internet, hati aku,kepala aku akan sentiasa teringat akan beliau.i know she busy in doing some stuff before she got to go further from me even now she all ready did far away now...serius aku rindu sesangat kat dia..every minute every time everyway in all condition i will think of u..what are u doing,are u okay there,still u remember bout me,who will u hang up with,bla bla bla..all that thing fly around my mind.**like angau kn..hahaha..

impact dari senaman pagi dan petang ku,really make my body gorgeous now..cant wait to show it to u,..but will u show up?big question mark here ..just forget it..not really big matter for u pun..duduk-duduk,sambil menggaru kepala..ape aku cakap nie..ahaksz..sengal

sambil dengar lagu,aku blur apa patot aku buat sambil menanti kepulangan mu 2tahun akan datang.berubah kah aku?makin mature ke nanti?..future...susah nak jangka..kita mampu merancang,Allah yang menentukan..kita mampu berdoa bcoz doa adalah senjata orang mukmin.layak kah aku?..again big question mark here..

serius my mind full of u inside..sambil-sambil ingat ktk,kmk berdoa kt Illahi hope our relationship stay still and getting His Blessness ..i really can turn my feeling of miss u to energy..
i will try find out how to turn it in spirit of study.so that i can get your yellow badge..will i?

talk bout my family..diorang ngah hepi-hepi kt kampung atok aku..xlme lagi kan nak krismas dah..mesti dorang puas tolong atok aku g menoreh getah..harga getah sekarang dah la tengah naek..memang seronok la dorang kumpul duet time-time cuti skolah nie..
nanti ley show off kat mbe2 satu kelas..wahh..jeles!!.hehe..tym kt kampung atok ngn nenek la paling seronok..dapat buat keje lebih,ley menabung even la bagi duet syiling sama rata antara kteorg 7 adek beradek..seronok weyh..serius.xtipu..

parent aku?ntah la ngn dorang..still gaduh lagi kot..my mom being so fragile now..my dad?aku xrapat sangat la ngn dad.ape dia buat pon aku xtau..yang aku taw dad aku keje surveyor,ukur tanah tok buat jalan area-area mukah sekarang..aku xtaw nak support sape..aku hanye mampu menanges n diam je..ntah la..


just another 15 days left before 2010 go away from us..what will be my dream next year..
mm..i will figure it out later..eh,eh....

p/s:cukup la merapu malam nie..yang penting korang pelu taw,aku ngah serabut thinkg everthing now..noktah!

2 comments:

mr. a said...

15 hari adalah masa yang sekejap sahaja

manfaatilah elok2 =)

muszelious said...

haah..insya allah..hope kte sume manfaati nye bersama