create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

8.3.11

KoraNg RasE?





ok.today im really rethinking about what i had heard from my lecture today..really-really can't make me to sit at ease..ntah la..sometimes,i think i need to accept and just silent with what i think better for a student that not always reading about something..bagi aku respect itu perlu..
korang rase?

wanna know what that bother me much?..fine..here..

camni,skrunk ape yang aku pelajari is all about tokoh2 perang dunia barat.apa yang diorang buat,fikiran diorang,taktik yang diaorang guna termasuk la yang laen-laen nye..serius mantap babe.xtipu korang..memang benar mantap..aku still khayal kalau compare ngn taktik-taktik yang islam guna kan lagi mantap dari barat..sebab ye,time darjah 2 kelas agama,sirah aku gempak weyh..hahaha..poyo*..sebab tu la aku xbersuara sangat di dalam kelas.cuma meng'iye'kan saje tanda setuju..
korang rase?

bukan tu je yang aku runsing kan..i got an idea..i have a situation here..just read and think about it..

cite nye begini..

dalam suasana perang yang agak panjang,contoh yang dekat,komunis di malaya..si anu bertugas sebagai polis merangkap askar operasi di kala pemberontakan komunis di dalam hutan rimba..tugasan yang si anu kene buat ialah memusnahkan kumpulan komunis xkesahlah asalkan korang jumpa di depan mate semasa berada di dalam hutan.clear dengan arahn tersebut,si anu pon pergi la menjalankan tugas..dipendekkan cerita,si anu telah menjumpai pangkalan komunis yang berdekatan dengan sungai a.k.a anak sungai..semasa si anu tengah survey untuk melaksanakan arahan tadi,si anu terlihat kelibat seorang komunis di dalam pangkalan tersebut.kelam-kabut si anu terus mencari tempat perlindungan dan tempat tembakan yang sesuai. ketika itu,komunis tersebut tengah menggunakan towel dan membawa cebok untuk mandi..di tepi sungai. pada masa tersebut juga,amat sesuai untuk menembak komunis tersebut kerana komunis tersebut tidak mempunyai sebarang senjata merbahaya...si anu aim komunis tersebut dengan senjata yang ada.tetapi,tembakan tetap tidak dilepaskan...

kalau korang la si anu tersebut,what will u do?korang rase ape korang akan buat..

p/s: cube korang tukar situasi mandi itu dengan mengambil wuduk.adakah jawapan korang same?
ape anda rase?

No comments: