create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

3.8.11

bulan mulia

assalamualaikum sume...puase x?
hehe..konfom2 la korang puase kan..seronok ye bile sembang pasal bulan puase nie..setiap amalan yang korang lakukan,semuanya akan mendapat ganjaran..even tido di bulan ramadhn nie pon dapat pahale taw..

seronok kn..hehe..spe xnak dapat pahale byk kn..semua nak.hehe

bulan ini,banyak rintangan yang aku hadapi..tapi hidup masih perlu di terus kan..baru-baru ni,aku mengambil peluang untuk balek ke tanah air,untuk menziarah paksu dan atok aku yang saket a.k.a diuji oleh Allah ta'ala dengan kesaketan yang aku xrela berdepan dgn nye..

paksu aku,terus terdampar kat ICU di hospital normal specialist centre gara-gara virus yang kteorg xtau pon bnde tu ad di dlam paru-paru beliau..virus yang kian merebak itu terus menerus menguji ketabahan paksu aku..sebak rse hati bile melihat seorg yang tough yang aku kenal,baring membatu dan hanya mengharapkan bantuan oxygen dan air menerusi tiub2 yang di cucuk-cucuk ke badan beliau..sedih..amat sedih saat itu..
atok aku pula gatal diseluruh badan ye sehingga bengkak2 seluruh badan..sebelum ini,dia xselera mkn dan mnum..kurus kering badan beliau dengan ujian sebegitu..

aku hanya mampu berdoa dari jauh kerana xmempunyai cuti yang pnjang untuk menjaga beliau di bilik ICU..aku juga xmampu untuk melihatkan atok aku yang still saketd kampung..menjengah untuk seketika,bagi mengubati sebak di dada ku..

aku memohon kt korg,klo ad kesempatan d bulan mulia ni,sedekah kn lah al-fatihah agar saket ahli keluargaku ini sembuh dan same-same dpt mnymbut ramadhn dan bulan sywal nanti..

akhir entry aku,aku nk ucapkan selamat beribadat di bulan ramadhan dan selmt berpuase(lmbt cket wish sbb lme xbkak blog..)

No comments: