create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
 Guests

2.6.13

H.A.M.P.E.H

walaweyh...lame siot xmenulis kat laman sosial blogspot arena pentas duniawi nieyh..

assalamualaikum..:)

i think i better start writing my new chapter here again..

kesudahan daripada tauliah last 4months ago, ak dah mula bekerja.

hidup xselamanya indah..*akurinduzamanbelajarweyh*..

bekerja sangat berbeza dengan student life..everything u have to decide urself.no one will assist u anymore..ad member,ramai..tp dorang pon busy dengan agenda dorang sendiri..

aku,xpunya suara yang besar cm orang laen..aku xley nak maki-maki,xley nak gaduh-gaduh,malas nak amek port bout pertelingkahan percanggahan dua otak manusia yang bijaksana sini situ sinun ala bagai..serius aku xsuka...tapi aku suka follow benda yang xbuat orang marah..

tapi apa yang sedihnya,xda orang pon follow aku.bagi arahan pon macam angin pagi-pagi yang segar..dihembus dalam-dalam,then lepas laju-laju..ala whisper.padahal benda penting tahap gampang punye laa..

panas kan bila dalam situasi cmni..tapi aku still cool..rilex je walaupun aku tahu,sume tu aku yang kene tanggung..

ak xsure kenapa orang xsuke perkataan 'solo rider' padahal aku boleh terima benda nie..

susahnya keje cmni..

papehal pon,aku lame menghilang,aku sponsor korang pic kete baru gua..
hope ada la yang bekenan..hahaha
WYK 4755
JUMPE KAT HIGHWAY OR R&R,BIMP2 JE LAA..:)

HIDUP SUSAH MANE PON,KENE SLUMBER..PEACE